Aleš Primc: mi mislimo za vas, vi samo kopirajte in preplavite internet

14. februar 2012  

Aleš Primc sporoča robotom:

Spoštovani,

v Civilni iniciativi za družino in pravice otrok bomo v naslednjih dneh vložili več kot 40.000 podpisov za razpis referenduma o Družinskem zakoniku. Po mnenju strokovnjakov se bo z vložitvijo začela neformalna predreferendumska kampanja, ki zahteva posebne priprave tudi znotraj iniciative. Zato se na vas obračamo z dvema vprašanjema oz. prošnjama:

1. Ali v svoji okolici poznate kakšne strokovnjake, npr. psihologe, zdravnike, sociologe, medijske osebnosti itd. ali matere, ki bi bili v medijih pripravljeni sodelovati v oddajah na temo Družinskega zakonika (na lokalnih in državnih radijih in televizijah, okroglih mizah)? Datume soočenj bi si, v skladu z vašimi časovnimi možnostmi in glede na vaš kraj, ustrezno razporedili. Prav tako bi se prej osebno srečali in uskladili na ravni argumentov.

2. Ali ste vi ali kdo drug pripravljeni sodelovati pri »pokrivanju« forumov internetnih portalov? Vse kaže, da se bo del kampanje odvijal na internetu. Zato je pomembno, da dobimo skupino prostovoljcev, ki bodo pokrivali novice in stališča okoli Družinskega zakonika ter se v komentarjih hitro oglašali. V ta namen se boste registrirali na forumih; v Civilni iniciativi pa bomo pripravili že pripravljene vsebine, besedila, raziskave, ki jih boste poljubno vključili v svoje komentarje. Več navodil bodo prijavljeni dobili po e-pošti.

Prosim vas, da s sporočilom na naslov za.druzinoinotroke@gmail.com do nedelje, 22.1.2012, potrdite svojo (ali koga drugega) pripravljenost ter za katero sodelovanje ste se odločili (mediji ali forumi).

Najlepša hvala za vse. Skupaj smo nepremagljivi.

Aleš Primc

Povedano drugače: n’č mislit’, hitro zasrat’ internete!

13 odzivov na “Aleš Primc: mi mislimo za vas, vi samo kopirajte in preplavite internet”

 1. Dominik pravi:

  Na rtvslo.si lahko uporabijo kar vojsko fejk uporabnikov, ki so bli ustvarjeni za potrebe desnice v minuli predvolilni kampanji.

 2. Luka pravi:

  Šment, pa smo zamudili rok.

 3. Jupito pravi:

  Nekdo je tole “wikileakal” na FB od “Za vse družine”, ko je bilo še aktualno, ampak jeb*, ko se FB-ju čim bolj izogibam in sem opazil šele danes, ko sem iskal en drug prispevek…

 4. don Carlos pravi:

  Najbolj zabavno je pač, kadar pod različnimi nicki “produkte brutalnih mentalitet”, kot jim pravi dottore Štrajn, bruha en in isti individuum, ki ga je seveda koj moč spoznati po omejenem besednjaku ter vselej enakih slovničnih in pravopisnih napakah.

 5. Sergej pravi:

  Ja ma vi res niste normalni, vojsko napumpanih fejk uporabnikov res ni težko dobiti med strokovnjaki, npr. psihologe, zdravnike, sociologe pa bebotov vaše klase žal ne boste dobili

 6. […] Od tega… Aleš Primc: mi mislimo za vas, vi samo kopirajte in preplavite internet […]

 7. Jon pravi:

  Glede na to, da se nasprotniki zakonika vzgajamo in skrbimo za otroke- sam tipkam z eno roko, ko z drugo pestujem- sem zelo hvaležen primcu in kul.24 da nam pomagajo.

  Iz vseh časopisov bruha za zakonik, celo iz cicibana, tako da kaj nam drugega ostane?

 8. Jure Mesarič pravi:

  “Iz vseh časopisov bruha za zakonik, celo iz cicibana, tako da kaj nam drugega ostane?”

  Da ostanete pri skrbi za vaše otroke, otroke drugih pa pustite pri miru? Saj veste tisto – živi in pusti živeti?

 9. don Carlos pravi:

  Ko sem prebral “sam tipkam z eno roko”, sem se kar ustrašil.

 10. Jupito pravi:

  Ko smo že pri uporabi rok; zanimivo, kako se nekateri poskušajo naslikati kot žrtev še po tistem, ko so zasačeni s parkeljcem v piskru.

 11. Jure Mesarič pravi:

  Ganz neu:

  Vizjakovo ministstvo:

  “Vlada Republike Slovenije se v kampanjo ne bo vključila, z namenom, da se državljankam in državljanom omogoči odločitev, ki bo neobremenjena z državno politiko.”

  Lepo, a ne?

  Hja, če ne bi pisalo na spletni strani, ki so jo v teh dneh lepo potiho preuredili po Primčevih modrostih.

  Preuredili so stari tekst prejšnje vlade in pridelali:

  “širi možnosti posvojitve v istospolne skupnosti, zakonski zvezi pa nič več zakonsko ne priznava posebnega družbenega pomena, ki je v zasnovanju družine. ”

  http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/druzina/zakonska_zveza_in_druzinska_razmerja/druzinski_zakonik/

 12. don Carlos pravi:

  Ob obletnici smrti velikega Stalina se z veseljem spomnimo, da metode manipulacije in retuširanja še niso izumrle.

 13. Locutus of Borg pravi:

  Originalni tekst je zaenkrat še v googlovem cachu: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3A5FJ6QH-Qi3kJ%3Awww.mddsz.gov.si%2Fsi%2Fdelovna_podrocja%2Fdruzina%2Fzakonska_zveza_in_druzinska_razmerja%2Fdruzinski_zakonik%2F+&cd=2&hl=en&ct=clnk

  In da se slučajno ne pozabi: http://pastebin.com/HEPSt6GF
  (original html: http://pastebin.com/4LinXWzm )

  Me zanima, če bodo zahtevali promptno odstranitev, ker je kopirano brez njihovega strinjanja, lol…

Dodaj odgovor